Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Να μην αποδεχτεί ο λαός τις νές αντιλαϊκές εξελίξεις
Να απαντήσουμε με οργάνωση της πάλης, να ανοίξουμε το δρόμο για την αντεπίθεση
  • Κυβέρνηση και ΝΔ, μιλώντας για εκλογές και για «αστάθεια», αξιοποιώντας την κατάσταση στο Προσφυγικό, τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την τουρκική προκλητικότητα, στο φόντο των σκληρών μονοπωλιακών ανταγωνισμών στην περιοχή, εκβιάζουν το λαό να αποδεχτεί τη νέα αντιλαϊκή επίθεση. Να συμβιβαστεί με την πολιτική της ΕΕ εγκλωβισμού προσφύγων - μεταναστών, με τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ στους οποίους η ελληνική αστική τάξη διεκδικεί ενεργό ρόλο.
  • Δίνουν εξετάσεις στους εταίρους τους σε ΕΕ - ΔΝΤ, στο κεφάλαιο, υπηρετώντας την ανάκαμψη της κερδοφορίας του, αλλά και τα σχέδια «γεωπολιτικής αναβάθμισης», ενώ εξαπατούν το λαό, εμφανίζοντας ως «μονόδρομο» την πλήρη χρεοκοπία του, τα διχοτομικά σχέδια για το Κυπριακό, την εμπλοκή σε νέες περιπέτειες.
  • Οι εργαζόμενοι, ο λαός πρέπει να δώσουν τη δική τους απάντηση, να μη συμβιβαστούν. Οργανώνοντας την πάλη τους ενάντια στη νέα αντιλαϊκή επίθεση, στα νέα ιμπεριαλιστικά σχέδια, ανοίγοντας το δρόμο για τη λαϊκή αντεπίθεση, για την ανάκτηση απωλειών, τη διεκδίκηση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών τους, για να μη χύσουν το αίμα τους για τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
  • ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 27-11-2016