Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Στην Άρτα ο Γραμματέας του ΚΚΕ

KOYTSOYMPAS KKE
Ο Δημ. Κουτσούμπας έρχεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών στους Κωστακιούς - Εν μέσω αγροτικών μπλόκων και σεναρίων για πρόωρες εκλογές
Στην Άρτα θα βρεθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα παραστεί σε πολιτική εκδήλωση – συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής. Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει σύντομη ομιλία στο χώρο της συνεστίασης που έχει προγραμματιστεί να γίνει σε κέντρο στην περιοχή των Κωστακιών στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα στο νομό μας μέσα σε διάστημα δυο ετών.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη επίσκεψή του έγινε με διήμερη μάλιστα παραμονή, αμέσως μετά τις πλημμύρες του 2015 όταν και περιόδευσε σε όλες τις πληγείσες περιοχές.
Η δεύτερη έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τον «Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας» και του αφιερώματος στον Άρη Βελουχιώτη όταν και πάλι παρέμεινε επί διήμερο πραγματοποιώντας και πολιτική ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Σκουφά. Ωστόσο αυτή τη φορά το πρόγραμμά του είναι πιο επιβαρημένο, οπότε οι πρώτες σκέψεις για την παρουσία του στο νομό μας ενόψει των αγροτικών κινητοποιήσεων και των όποιων προβλημάτων άφησαν πίσω τους οι παγετοί, δεν επιβεβαιώνονται αφού στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται παραμονή και περιοδεία στην περιοχή. «Θα έρθει και θα φύγει την ίδια μέρα», είναι η απάντηση που λάβαμε από τοπικά στελέχη του κόμματος.
Ωστόσο στην ομιλία του δεν αποκλείεται πέρα από τις άλλες πολιτικές θέσεις και παρεμβάσεις να κάνει αναφορά στα αγροτικά ζητήματα που στο μεταξύ βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής. Εξάλλου ήδη από την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, ξεκινούν αγροτικές κινητοποιήσεις και στο νομό με συλλαλητήριο και πορεία των τρακτέρ από την γέφυρα της Άρτας, με επόμενο βήμα την δημιουργία μπλόκου. Και όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Άρτας, Ευάγγελος Μπέτσας «Ο χώρος που θα στηθεί μπλόκο ή μπλόκα στην Άρτα θα αποτελέσει συλλογική απόφαση ανήμερα του Συλλαλητηρίου
ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 21-1-2017 .»