Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Αρχίζει την Πέμπτη το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
  • Στο γνώριμο χώρο του πάρκου «Τρίτση» οι εκδηλώσεις
  • Το Σάββατο θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης

Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα είναι ένα τριήμερο πλούσιων πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο γνώριμο χώρο του πάρκου «Α. Τρίτση» στο Ιλιον. Το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ, που αντανακλά και το περιεχόμενό του, είναι δανεισμένο από στίχους του Ναζίμ Χικμέτ: «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές».Το Σάββατο 10 Οκτώβρη θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και την ίδια μέρα, νωρίτερα, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.
Πολλοί ιδιαίτεροι χώροι και περίπτερα, μαζί με τις συναυλιακές σκηνές και τα στέκια, συνθέτουν τη μεγάλη πολιτεία του Φεστιβάλ, που οι δυνάμεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στήνουν με μεράκι και εθελοντική δουλειά, ενώ παράλληλα δίνουν τη μάχη της μαζικοποίησης των εκδηλώσεων με το κουπόνι ενίσχυσης της ΚΝΕ στο χέρι.
Δημοσιεύουμε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο περιλαμβάνει και νέες συμμετοχές στις συναυλίες του, που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, ενώ δίπλα μπορεί να δει κανείς αναλυτικά τις έξι προγραμματισμένες συζητήσεις του Φεστιβάλ.