Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ - ΑΠΕΡΓΙΑ

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στα σωματεία για συλλαλητήρια και απεργία
Το σχεδιασμό της δράσης για το επόμενο διάστημα συζήτησε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, με στόχο να μπουν περισσότερες δυνάμεις στη μάχη, ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που έχουν ήδη νομοθετηθεί και σ' εκείνα που θα πέσουν βροχή το αμέσως επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη - αρχές Νοέμβρη η κυβέρνηση σχεδιάζει να περάσει μεγάλο μέρος των προαπαιτούμενων που συμφώνησε με ΕΕ - ΔΝΤ.
Σ' αυτή την κατεύθυνση, το ΠΑΜΕ θα καλέσει τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να αποφασίσουν συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα στις 22 Οκτώβρη, ημέρα Πέμπτη και απεργία στις 12 Νοέμβρη. Ταυτόχρονα, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα παραμένει σε ετοιμότητα, για την περίπτωση που αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση στη Βουλή τα μέτρα νωρίτερα.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα πρωτοστατήσουν το επόμενο διάστημα για τη συνεδρίαση των μαζικών φορέων, για μαζικές συλλογικές διαδικασίες (Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, συγκεντρώσεις σε χώρους), για συνεδριάσεις ΔΣ με την παρουσία επιχειρησιακών σωματείων, ψηφοδελτίων. Θα μπουν μπροστά για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αγωνιστικής ανάτασης, με στόχο να γεννιούνται εστίες αντίστασης παντού και κάθε εστία να μετατρέπεται σε κέντρο συντονισμού δυνάμεων.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 4-10-15